torsdag 31. mai 2012

Hverdagsvelvære på hudens premisser!


Dead Sea SPA Magik
Dødehavmineraler for ansikt, kropp og hår.
INGEN HEMMELIGHETERDet finnes ingen hemmelige ingredienser i den unike produktserien med hudpleie produkter fra Dead Sea Spa Magic (heretter DSM). Den velgjørende effekten av mineraler og salter fra Dødehavet har vært kjent og blitt brukt i terapeutiske og helsebringende formål i årtusener.
Produsenten av DSM var blant de første som utnyttet disse helsebringende saltene og mineralene til egen produktserie for ansikt, kropp og hår.

PARABENFRI, ALLERGENFRIE DUFTER OG ORGANISK Samtlige produkter i DSM Serien er helt fri for parabener. I tillegg benyttes stort sett bare allergenfrie dufter. De organiske ingrediensene er alle sertifiserte i henhold tl EUs strenge regelverk. Dette gjør det trygt for deg å bruke alle produktene i serien. DSM serien kjennetegnes som svært effektive produkter, men de er også skånsomme mot hud og hår. De kan derfor benyttes av alle, også av de som har problemhud eller har en sensitiv hudtype.

HARMONISED WATERT I prosessen hvor man isolerer saltene og mineralene i vannet fra Dødehavet, brukes en unik de-ioniseringsprosess - Harmonised WatherT. Denne prosessen fjerner urenheter før de terapeutiske saltene og mineralene gjeninnsettes. Dette gir rene og effektive produkter som gir huden din et balansert tilskudd av viktige salter og mineraler.

Alle produktene i DSM serien både bør og kan kombineres slik at du får maksimalt utbytte av din hud og hårbehandling med salter og mineraler.
For mere informasjon om DSM, gå inn på http://bit.ly/KZ8b4q (www.medicanord.no)

 

Salgsutstilling hos Life Mosseporten

Forrige uke var vi på Mosseporten i Moss og laget en stor DSM utstilling.
Hva syns dere?



Torsdag 7 juni vil jeg være tilstede i denne butikken med en DSM demo. Møt opp for ekstra gode tilbud, og muligheten til å kjenne DSM sine deilige egenskaper på egen hud.



                                                                                                                         Vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar